Public

CHONGQING HENGDE INTERNATIONAL ENTERPRISES PARK

  Previous Page

About This Project

Alongside the eastern main road, there are three buildings with Chinese traditional courtyard house style to form as a barrier to outside roads, in order to offer a quiet and private environment for courtyard inside. The four floors from ground floor to fourth floor are designed as building foundations, while the above two floors are isolated as roof garden spaces. All the buildings are displayed along inner roads. The design also considers the diversity of space. As a result, on one side of the road, courtyards are exposed to roads. On the other side, continuous walls are faced to roads. While people walking in this area, it offers him/her a relaxing environment although being a long journey.

 

Location: Chongqing, China

Scale: 100ha

Design Year: 2013

Category
Public