Public

HAIXI QUARANTINE ZONE

  Previous Page

About This Project

According to the natural height of the venue, the full use of the surrounding area of the natural mountain, a reasonable organization to avoid the flow line cross. “Eco-park” landscape design, protection and use of the site and the surrounding area of the existing natural ecological landscape, through the landscape design in the venue to increase the number of green landscape area. So as to achieve the building group completely hidden in the “green landscape jungle” effect. The design of the entire base environment and urban ecosystems linked to the overall environment to achieve the integrity and coordination with the surrounding environment, and then play the construction group in the city’s new ecological role.

 

Location: Haixi, China

Scale: 8111.02m²

Year: In Progress

Category
Public